Over BLEW

BLEW is het adviesorgaan ter bescherming van de Joodse gemeenschap in Nederland

Beveiliging aanvragen

BLEW beveiligt bijeenkomsten en evenementen met een groot aantal Joodse bezoekers, dan wel met een Joods en/of Israëlisch karakter. Organisatoren van deze evenementen kunnen een beroep doen op de expertise van BLEW.

Analyses en rapporten

Het dreigingsniveau voor de NL samenleving in het algemeen en de Joodse gemeenschap in het bijzonder hangt in grote mate af van externe (inter-)nationale ontwikkelingen. Bekijk onze rapporten en analyses van deze dreiging.

Consultancy

BLEW geeft Joodse instellingen en organisaties advies omtrent fysieke en online beveiliging en analyseert wat de zwakke punten van een organisatie zijn. Indien u geïnteresseerd bent om advies te krijgen of een analyse te ontvangen kunt u contact opnemen met info@blew.org.

Crisis management

BLEW maakt onderdeel uit van het crisis management team van de Joodse gemeenschap. Dit doet zij in samenwerking met het Centraal Joods Overleg (CJO) en het Joods Maatschappelijk Werk (JMW). Hierin is BLEW verantwoordelijk voor de beveiliging, het CJO voor de woordvoering en het JMW voor zorg en nazorg.

Heeft u vragen of advies nodig van BLEW?