GEWAPENDE MAN DOET ZICH VOOR ALS POLITIEAGENT BIJ SYNAGOGE

Tijdens de zaterdagochtend dienst bij een sjoel in Woodmere in de staat New York heeft een gewapende man geprobeerd een synagoge binnen te dringen. De man parkeerde zijn auto voor de synagoge en werd gezien door een beveiliger. De verdachte werd vervolgens aangesproken door de beveiliger waarbij hij aangaf een politieagent te zijn. De verdachte droeg een blauw uniform en een blauwe pet met daarop NYPD en Police. Daarnaast had hij ook pepperspray en handboeien bij zich.

De man wilde de synagoge binnenkomen en liet zijn neppe politie badge zien toen hij werd aangesproken door de beveiliger De beveiliger herkende dat de politie badge nep was waarna hij vroeg om een identiteitskaart van de politie. Vervolgens is de man gevlucht in zijn auto.

Een dag later is de verdachte gearresteerd nadat hij getraceerd werd met behulp van camera beelden. Hij bleek een vuurwapen in zijn auto te hebben en tijdens zijn bezoek aan de sjoel had hij twee messen bij zich. Het is nog onduidelijk wie de man is en wat hij van plan was.